LLETRAFERITS DEL RAVAL

LLETRAFERITS DEL RAVAL

Go to tickets
LLETRAFERITS DEL RAVAL

LLETRAFERITS DEL RAVAL

Hotel Sant Agustí. Plaça de Sant Agustí, 3-11, 08001. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Un club secret d’intel·lectuals es troba a l’Hotel Sant Agustí en una reunió secreta. Un cap de setmana de misteri, estratègia i emoció; conspiracions, pactes en secret i subhastes. Sigues protagonista de la història!Interpreta un paper cabdal pel futur dels Lletraferits del Raval. 
Vila del Llibre proposa una experiència immersiva de cap de setmana. Un joc de rol on podràs interpretar el paper que vulguis, crear-te a mida un personatge dins una trama de misteri i emocions que es desenvoluparà segons els teus actes. Un viatge interior i exterior al cor de Barcelona, en un dels barris més emblemàtics de la ciutat.
El Raval, un escenari ple d’ombres, curull d’història, on viure una experiència de pel·lícula.


INFORMACIÓ PRÀCTICA


Lletraferits del Raval és una experiència de rol que es desenvoluparà a l’Hotel Sant Agustí del barri del Raval de Barcelona durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. L’aventura comença dissabte al matí amb una ruta pels racons més emblemàtics del Raval que ens permetrà assabentar-nos d’anècdotes insòlites, descobrir el paper que han jugat en la història de Barcelona edificis que sempre hem ignorat i conèixer detalls insospitats de la nostra pròpia ciutat. 
Després de la passejada descobrirem les habitacions de l’Hotel Sant Agustí per començar a endinsar-nos en la història. A la tarda tindrà lloc un taller de creació de personatges amb on definireu el paper que voleu jugar en la història, el rol i l’actitud que voleu tenir envers els altres i en la trama.  
A l’hora de sopar començarà el joc en si. Dependrà de vosaltres i de com interactueu amb els altres personatges el seu desenvolupament. Quin futur creieu que ha de tenir el club de Lletraferits? Quines aliances sou capaços de teixir per tal que triomfi la vostra tesi? Quins objectes us poden de ser més útils per aconseguir els vostres propòsits? Quina habilitat teniu en la subhasta i el mercat negre?
Sentiu-vos lliures de ser, amb totes les conseqüències, aquell personatge que sempre heu volgut ser. Reinterpreteu la història i adapteu-la als vostres desitjos. Deixeu de ser qui sou durant un dia per ser qui vulgueu. 
L’experiència acabarà diumenge al matí, al mateix hotel, després de l’esmorzar, amb un taller d’enquadernació on creareu el llibre de la vostra experiència. Un record artesanal d’un cap de setmana propi d’una novel·la. 

PREUS 
El preu té un 25% de descompte per ser la primera experiència i inclou:

  • Visita guiada al Raval
  • Sopar i esmorzar a l’Hotel Sant Agustí
  • Taller de creació de personatge
  • Joc de rol
  • Taller d’enquadernació
  • Nit al Hotel Sant Agustí

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

VILA DEL LLIBRE

Details