Visites guiades al Castell de Ribes Entrada General

Visites guiades al Castell de Ribes Entrada General

Ver bilhetes
Visites guiades al Castell de Ribes Entrada General

Visites guiades al Castell de Ribes Entrada General

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa

escolhe data

escolhe hora

Descripção

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museïtzació, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Al llarg de la visita, entre altres aspectes, també s’explica el creixement del municipi en època medieval, l’expansió dels segles XVIII i XIX i, més recentment, el creixement del nucli de les Roquetes. D’altra banda, una senyalització estableix un itinerari pels principals elements de Sota-Ribes, com ara el castell, la casa del terme o l’església vella.

Des del patí del castell, uns visors ens ajuden a fixar-nos en el paisatge de l’entorn i a focalitzar la nostra vista cap a l’ermita de Sant Pau, les vinyes o les timbes, tots ells elements identitaris dels ribetans. L’antic estable del castell acull un homenatge a la gastronomia de Sant Pere de Ribes, destacant productes locals de proximitat i de qualitat.

Gratuït infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

38 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 23/04/2022
Bien
La persona que realizó el tour no tenia mucha experiencia. Es curioso, pero en si no lo recomendaría.
Marta
26/04/2022
Opinião verificadaAssistiu o 10/04/2022
El guia fué fantástico
Se ha de comprar la entrada online
Joaquim
11/04/2022
Opinião verificadaAssistiu o 3/04/2022
visita Castell de Ribes
Una magnífica visita i una explicació del Xavier espectacular, és nota què és un entés i apasionat del tema. Recomanable totalment.
Sílvia
5/04/2022
Opinião verificadaAssistiu o 27/03/2022
Una visita força interessant
Val molt la pena
Josep
27/03/2022
Opinião verificadaAssistiu o 19/02/2022
Genial !!
Visita amena i entretinguda. Sembla que no hi ha gaire cosa a dir però la visita dura una horeta ben bona que se´t passa volant i amb ganes de més..Exposició totalment correcta: ben explicada, docume Ler mais tada i pautada. Molt recomenable!
Marta
21/02/2022
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

Castell de Ribes

Ver detalhes