Neopercusión. Silencio líquido

Neopercusión. Silencio líquido

Ver entradas
Neopercusión. Silencio líquido

Neopercusión. Silencio líquido

Conservatori de Manacor. Carrer de sa Fàbrica, 2, 07500 . Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Aquest dissabte, 23 d'octubre, a les 19 hores, al Conservatori de Música de Manacor, Neopercusión, amb el repertori Silencio Líquido. Serà la segona cita musical dels Encontres amb el grup Neopercusión, que oferirà un concert molt complet que conjuga obres d'autors consagrats en el panorama contemporani com John Cage i Iannis Xenakis. I, d'altra banda, de compositores més actuals com Iluminada Pérez Frutos i Elena Rykova.

Per qualsevol dubte: fundaciomusicalaca@gmail.com.

Al grup d'intèrprets -i professors del Conservatori- s'hi aniran afegint alumnes del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i tancarem un dels tres objectius del festival de música contemporània que són donar a conèixer aquesta música, que tengui una part didàctica important i que posi Mallorca al mapa dels concerts internacionals de música contemporània.

Des de fa 25 anys el grup Neopercusión és un gran exponent de l'avantguarda musical a Espanya. La difusió d'autors espanyols i internacionals, joves, consagrats i especialment compositores, és i ha estat una de les prioritats del grup, a més de la creació de programes atractius i innovadors que integren diversos gèneres musicals (clàssica, contemporània, experimental, òpera contemporània, teatre musical contemporani, antiga, ètnica, fusió, improvisació lliure, jazz, etc.) i en moltes ocasions col·laboracions també amb altres grups i solistes tant espanyols com internacionals.

Els programes que dissenya Neopercusión estan dirigits a un públic ampli i amb diversos interessos, per això músiques com el rap, el jazz, la música ètnica, projectes per a joves, la improvisació i la música antiga, col·laboracions amb DJ, la dansa, el teatre, la música per a cinema, les arts visuals, etc., han estat integrades en diversos programes, amb l'objectiu d'atreure i atendre les necessitats d'un públic divers i plural.

Neopercusión

JUANJO GUILLEM-RAFA GÁLVEZ-NEREA VERA
Grup de percussió del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

El programa serà el següent (també el teniu en imatge):

SILENCIO LÍQUIDO

BUT WHAT ABOUT THE NOISE... (1985) JOHN CAGE
Durada de la peça: tot el concert
---
ARQUITECTURAS DEL ECO (2008). JOSÉ MARÍA SÁNCHEZ-VERDÚ
Per a trio de percussió

OKHO (1989). IANNIS XENAKIS
Per a tres djembés africans i una tambora

101% MIND UPLOUDING (2015). ELENA RYKOVA
Per a trio de piano, objectes i percussió

WORKERS UNION (1975). LOUIS ADRIESSEN
Per a qualsevol nombre d'intèrprets

POÉTICA DEL SILENCIO (2014) ILUMINADA PÉREZ FRUTOS
Per a trio de percussió

SILENT POST. ALEXANDER SCHUBERT
Per a qualsevol nombre d'intèrprets i vídeo

www.neopercusion.esNeste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

Compartir!

Organizado por

Fundació ACA

Ver detalles